Werkwijze & onderzoekIntake:


Vooraf wordt de cliënt bevraagd over de reden van zijn/haar komst, waarbij uiteraard ook de klachten besproken worden. Dikwijls heeft er al in een eerder stadium medisch onderzoek plaatsgevonden door een huisarts of specialist(en). De diagnose en uitkomsten van de behandeling zijn noodzakelijke feiten die meegewogen moeten worden in de verdere behandeling van de klachten.

Diensten


Asyra-pro:         


Uw lichaamssystemen en organen met elkaar in balans brengen door gebruik van de Asyra Pro, de modernste en meest geavanceerde digitale meetapparatuur op basis van photonentechnologie. Meetresultaten met uiterst betrouwbare uitkomsten.                               

Homeopathie, gecombineerd met kruidengeneeskunde, voedingsadviezen en orthomoleculaire suppletieadvies op maat.


Tijdens de scan wordt duidelijk welke organen te actief werken, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een ontsteking, en welke organen te zwak werken, omdat ze bijvoorbeeld te zwak zijn of bijvoorbeeld vervuild. Het is dus de gradatie in activiteit van weefsels dat zichtbaar wordt gemaakt, niet wat deze gradatie veroorzaakt, daar komt de kennis van de behandelaar in beeld. Deze kan, door de gegevens met elkaar te combineren en vooral ook goed naar de onderzochte persoon te luisteren en te observeren, bepalen voor welke behandeling er gekozen gaat worden. Er wordt daarbij dus vooral gekeken naar de oorzaken van de verstoringen in het evenwicht en wat er moet gebeuren om deze te kunnen herstellen.


Wat kan zoal worden voorgeschreven?


De Asyra geeft een duidelijk beeld tekorten en behoeften in supplementie.

Dat kan o.a. zijn:


 • Homeopathische geneesmiddelen
 • Kruiden geneesmiddelen
 • Orthomoleculaire geneesmiddelen
 • Cellulaire geneesmiddelen                                                                                                                                                                                 


Voedingssupplementen op maat, dat wil zeggen hoeveelheid en soort van:


 • Individueel bepaalde vitamine suppletie
 • Individueel bepaalde mineralen suppletie
 • Individueel bepaalde aminozuren suppletie
 • Individueel bepaalde antioxidanten
 • Pro- en/ prebiotica
 • Ontgiften en vrijmaken van lichaam belastende stoffen
 • Voedingsadviezen
 • Dieetadviezen
 • Leefstijl adviezen                                                                                                                                           


Digitaal behandelen met gebruik van Asyra protonen-technologie


 • Globuli of granulen
 • Dilutions
 • Kristal
 • Laserlicht
 • Rechtstreeks via niet gevoelige pulsenWanneer er daarnaast klachten zijn van:


 • pijn
 • symptomen van fysieke stress
 • andere klachten (zie APS pijntherapie)


dan wordt er, indien zo met elkaar overeengekomen, met behulp van APS-technologie voor pijnreductie zorggedragen en daarbij stimulatie van het zelf herstellend vermogen van het lichaam.APS pijntherpie:


 Therapie is een kortdurende, effectieve en duurzame behandelwijze van het fenomeen PIJN. Of het nu gaat om spier-, gewrichts-, zenuw- en cellulaire pijn of ongeacht waar de oorzaak vandaan komt (ontstekingen, trauma, blessure of ziekte). APS werkt direct op de pijnplek(ken) en herstelt de uitwisseling van pijnstillende lichaamseigen stoffen.


APS therapie wordt niet alleen ingezet voor pijnbestrijding. Ook klachten als vermoeidheid, opvliegers, slapeloosheid en stress kunnen met APS behandeld worden.Behandeling is individueel:


De behandeling is altijd volstrekt individueel en dus voor iedereen weer anders. Het is dan logisch dat bij tien personen met hoofdpijn elk een verschillende oorzaak van de hoofdpijn heeft en dat daarom ook ieder op een andere manier zal moeten worden behandeld. Het gebruiken van elkaars 'hoofdpijnmiddel' heeft dan ook geen zin en kan zelfs averechts uitpakken.Herhalingsbezoek:


U zult begrijpen dat, gelet op het extreem individuele karakter van de behandeling, er geen algemene richtlijn is te geven over te verwachten frequenties in herhaalbezoeken. Dit zal echter tijdens het eerste consult worden besproken in de gemaakte prognose.

Polsdiagnostiek met NilasMV


Historie


De Tibetaanse geneeskunde behoort tot de oudste geïntegreerde medische systemen ter wereld.

De behandelmethoden van de Tibetaanse geneeskunde zijn ontstaan door eeuwenlange verzameling van het beste van wat India, China, Perziё en Griekenland te bidden hadden, en dit te mengen met de Boeddhistische wetenschap van de Tantra, die gericht is op esoterische riten en de activiteit van de lama.

Na de 10 jarige geneeskundestudie hebben Tibetaanse artsen zo’n groot begrip dat ze in elk specialisme kunnen werken, zoals gynaecologie, psychiatrie, geriatrie, voeding, palliatieve zorg en kindergeneeskunde. Een Tibetaanse arts is thuis in alle specialismen tegelijk.

Een van de meest fascinerende en diepgaande diagnostische methoden van de Tibetaanse geneeskunde is de polsdiagnose.

Tibetaanse artsen luisteren naar de pols.

Na de pols drie keer bij elke pols te hebben opgenomen, kan een goede arts de gegevens interpreteren om alles wat in het lichaam gebeurt te begrijpen.Polsdiagnose in de moderne geneeskunde


“In 1960 startten Russische wetenschappers een langdurige studie naar de Tibetaanse geneeskunde. De nadruk lag op de polsdiagnose. Dit onderzoek geeft geleid tot de ontwikkeling van een automatische polslees-machine, gebaseerd op de Tibetaanse geneeskunde. Hoewel dit systeem minder indrukwekkend is dan een heelmeester, kan het belangrijk zijn voor westerse medici om de levenskracht tsog-lung te begrijpen en wat deze betekent voor de behandeling van ziekten.”

Flow in balance

                           Praktijk voor Bioresonantie- en Pijntherapie