Flow in balance

                           Praktijk voor Bioresonantie- en Pijntherapie

Bent u op zoek naar verbetering van energie, pijn en herstel?


Heb je veel pijn door een klacht, heb je een wond die maar slecht wil genezen,  ben je aldoor maar moe, depressief of heb je een burn-out? Je gezond en vitaal voelen, actief in het leven staan, de energie hebben om te doen wat je het liefste doet... wie wil dat niet? Maar voor wie pijn heeft, almaar moe is, en niet lekker in zijn vel steekt, is dit geen vanzelfsprekendheid.


Voor mensen met acute en chronische pijnen, waar soms geen medicijn meer tegen lijkt te helpen, is er nu een oplossing mogelijk in de vorm van APS therapie.

Door méér energie in het lichaam te genereren worden de lichaamsfuncties geoptimaliseerd waardoor pijn, stress en vermoeidheid verminderen en zélfs kunnen verdwijnen.


APS therapie kan worden toegepast voor klachten waarbij niet alleen sprake is van pijn, maar ook van energieverlies, vermoeidheid, depressieve gevoelens en ontstekingsreacties.


•Chronische pijnklachten

◦Bijvoorbeeld aan Reuma en constante Pijn.


•Vermoeidheidsklachten

◦Bijvoorbeeld ME, Depressie en Slapenloosheid.


•Herstel problemen

◦Bijvoorbeeld een wond die  maar niet dicht wil gaan.


•Andere

◦ Carpaal Tunnelsyndroom.


Deze methode van pijnbestrijding wordt sinds januari 2000 in Nederland toegepast bij (chronische) pijn, een verzwakt immuunsysteem en klachten van depressieve aard. 


Een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van:


  • Pijnbestrijding
  • Ontstekingsremming
  • Energiebevordering
  • Bloedcirculatie 

 

Omdat APS-therapie het zelf genezend vermogen van het lichaam stimuleert kan het gebruikt worden bij de meest uiteenlopende klachten.


Zo kan er bij een blessure of een acute klacht vaak al na enkele minuten behandelen verlichting of genezing optreden.


Maar ook bij klachten van chronische aard kan er vaak na enkele behandelingen verbetering worden waargenomen. Bijvoorbeeld in het geval van reumatische aandoeningen zullen patiënten verlichting ervaren en zodoende een betere kwaliteit van leven hebben. APS therapie is een erkende therapie waar al heel veel mensen baat bij hebben gehad.


Prachtig artikel over onderzoek door twee Britse verpleegsters naar APS therapy voor MS patiënten in Engeland.


http://www.painfreepotential.co.uk/2016/03/18/press-release-two-british-nurses-trial-effective-non-drug-pain-relieving-treatment-in-ms/